013 - 799 96 31

Zoekt u een ongediertebestrijder in Tilburg?

Steenmarters in Tilburg

Steeds vaker zijn steenmarters negatief in het nieuws. Ze komen dan ook steeds meer voor in Nederland. Steenmarters kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Heeft u ook last van deze dieren? Roep in Tilburg de hulp van De vakman in. Wij zorgen ervoor dat de steenmarters worden verjaagd.

De steenmarter: een beschermde diersoort

De steenmarter kwam vroeger steeds minder voor in ons land. Daarom werd besloten het dier een beschermde status te geven. Nu is de steenmarter weer meer in Nederland te vinden. De keerzijde hiervan is echter dat u veel hinder van dit beestje kunt hebben.

Zo zijn auto’s regelmatig het doelwit van steenmarters. Vooral oudere wagens kunnen daarbij veel schade oplopen, omdat kabels en koppelingen daar eenvoudiger te beschadigen zijn. Ook kunnen steenmarters veel lawaai maken. Hard geschreeuw of gekrijs kan bij u voor overlast zorgen. Verder zorgen steenmarters ook voor stankoverlast. Daarnaast kunnen hun half opgegeten prooien voor het aantrekken van nog meer ongedierte zorgen.

Steenmarters verjagen

Vanwege de beschermde status van de steenmarter is bestrijding met bijvoorbeeld gif niet toegestaan. Ook mag het dier niet gevangen worden. Verjagen is echter wel een goede optie. Als u ons in Tilburg inschakelt, inspecteren we eerst uitgebreid de situatie en zorgen we er daarna voor dat de steenmarters effectief worden verjaagd. Dan heeft u geen last meer van uw problemen met steenmarters. Neem contact met ons op en wij vertellen u er alles over!

Waarom kiest u ons?

  • Gratis inspectie
  • Hoge servicegraad
  • Voordelige, all-in prijs

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Wespen bestrijden
  • Vliegen bestrijden
  • Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Vlooien bestrijden

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Hoofdvestiging