013 - 799 96 31

Zoekt u een ongediertebestrijder in Tilburg?

Houtworm en boktor

In oude huizen is vooral belangrijk om balken en ander houtwerk te controleren. Kleine gaatjes in het hout kunnen hier duiden op de aanwezigheid van houtwormen. Deze kunnen het hout ernstig beschadigen. Aarzel dus niet om De vakman in te schakelen. Wij zijn u in de regio Tilburg graag van dienst.

De boktor

De boktor zelf is niet bijzonder schadelijk. Hij leeft doorgaans maar twee weken en is in die periode vooral bezig met het verwekken van nageslacht. Dit nageslacht is het werkelijke probleem. De larven kunnen namelijk wel 5 tot 12 jaar oud worden, en kunnen in die tijd veel schade aanrichten aan houten constructies. De boktor is te herkennen aan zijn lange voelsprieten en de twee grijze vlekken op de rug. Hij wordt doorgaans slecht 2,5 centimeter lang.

Houtwormen

De houtworm is de larve van de boktor. Dit kleine, melkachtige diertje heeft zeer sterke kaken, waarmee het zich snel een weg door het hout kan vreten. In dood hout richten houtwormen vooral schade aan, aan de structuur van het hout, in levend hout kunnen ze ook gevaarlijke plantziektes verspreiden. Het is dus van groot belang dat je snel een professionele ongediertebestrijder inschakelt.

Onze prijzen

De vakman biedt een gratis inspectie aan, waarbij snel bepaald wordt of de schade veroorzaakt is door een boktor, houtworm of iets anders. Voor het bestrijden van houtworm bieden wij een vast tarief van € 295,- incl. btw. Dit tarief geldt tot 50m2 per verdieping. Voor iedere extra 10m2 wordt €50,- incl btw gerekend. Wij zijn daarmee de goedkoopste ongediertebestrijder in Nederland en bieden ook een behandelingsgarantie van tot wel 10 jaar.

Onze methode

Om de klant verder van dienst te zijn, maken wij ook gebruik van een innovatieve methode, waardoor onze klanten maximaal 48 uur de woning hoeven te verlaten, en in de meeste gevallen significant minder. Onze strakke planning zorgt ervoor dat u meestal slechts 3 uur het gebouw hoeft te verlaten. Een snelle oplossing voor een slanke prijs, dus!

Waarom kiest u ons?

  • Gratis inspectie
  • Hoge servicegraad
  • Voordelige, all-in prijs

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Wespen bestrijden
  • Vliegen bestrijden
  • Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Vlooien bestrijden

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Hoofdvestiging