013 - 799 96 31

Zoekt u een ongediertebestrijder in Tilburg?

Muizen en ratten in Tilburg

Hoort u ‘s nachts muizen of ratten door uw huis trippelen? Of stond u op de tafel nadat u een muis in uw woonkamer had ontdekt?¬†SPM Ongediertebestrijding denkt graag met u mee! Wij komen bij u in Tilburg langs en zorgen ervoor dat de muizenplaag of rattenramp wordt opgelost.

Muizen in huis?

Het is de nachtmerrie van veel mensen: oog in oog met een muis komen te staan. Maar daarnaast kan een muis ook voor serieuze problemen zorgen. Ze laten overal haren, uitwerpselen en urine achter en knagen aan kabels en verpakkingen. Een dode muis kan bovendien voor veel stankoverlast zorgen. En heeft u een bedrijf in de voedselmiddelenindustrie? Dan wilt u deze kleine knaagdieren beslist buiten de deur houden.

Wij kunnen u adviseren bij het voorkomen van een mogelijke muizenplaag. En ook als de muizen zich al in uw huis bevinden, staan wij in Tilburg voor u klaar. We zoeken de oorzaak van het muizenprobleem, zodat de muizen later niet terug zullen komen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij verhelpen uw rattenprobleem

Net als muizen zijn ratten een veelvoorkomend ongedierte waar mensen zo snel mogelijk van verlost willen worden. Wij hebben veel ervaring in het oplossen van problemen met ratten in Tilburg. De overlast in uw huis of bedrijf kunnen we daarom snel en vakkundig verhelpen. Schakel ons in en laat de ratten verdwijnen.

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Waarom kiest u ons?

  • Gratis inspectie
  • Hoge servicegraad
  • Voordelige, all-in prijs

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Wespen bestrijden
  • Vliegen bestrijden
  • Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Vlooien bestrijden

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Hoofdvestiging