Muizen en ratten in Tilburg

Hoort u ‘s nachts muizen of ratten door uw huis trippelen? Of stond u op de tafel nadat u een muis in uw woonkamer had ontdekt? ABB Ongediertebestrijding denkt graag met u mee! Wij komen bij u in Tilburg langs en zorgen ervoor dat de muizenplaag of rattenramp wordt opgelost.

Muizen in huis?

Het is de nachtmerrie van veel mensen: oog in oog met een muis komen te staan. Maar daarnaast kan een muis ook voor serieuze problemen zorgen. Ze laten overal haren, uitwerpselen en urine achter en knagen aan kabels en verpakkingen. Een dode muis kan bovendien voor veel stankoverlast zorgen. En heeft u een bedrijf in de voedselmiddelenindustrie? Dan wilt u deze kleine knaagdieren beslist buiten de deur houden.

Wij kunnen u adviseren bij het voorkomen van een mogelijke muizenplaag. En ook als de muizen zich al in uw huis bevinden, staan wij in Tilburg voor u klaar. We zoeken de oorzaak van het muizenprobleem, zodat de muizen later niet terug zullen komen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij verhelpen uw rattenprobleem

Net als muizen zijn ratten een veelvoorkomend ongedierte waar mensen zo snel mogelijk van verlost willen worden. Wij hebben veel ervaring in het oplossen van problemen met ratten in Tilburg. De overlast in uw huis of bedrijf kunnen we daarom snel en vakkundig verhelpen. Schakel ons in en laat de ratten verdwijnen.