Bedwantsen in Tilburg?

Houdt u van rust? Bedwantsen ook! Het grootste gedeelte van hun leven brengen ze in rust door. Maar als ze actief zijn, verpesten ze úw slaap. Bedwantsen zijn dan namelijk vooral te vinden op plekken waar mensen slapen. Ze doen zich graag tegoed aan uw bloed!

Bedwantsen planten zich snel voort en het is daarom lastig om er vanaf te komen. En als u zelf meteen aan de slag gaat, is de kans sterk aanwezig dat u onbedoeld de insecten verspreidt. Laat ABB Ongediertebestrijding daarom de bedwantsen voor u verjagen in Tilburg! Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u weer rustig kunt slapen.

Professionele bestrijding

Heeft u rode vlekken op schouders, nek of bovenarmen? Heeft u vreselijke jeuk en ziet u bloedvlekjes in uw bed? De kans is erg groot dat u te maken heeft met bedwantsen. Zij verstoppen zich op goed verscholen plaatsen, waardoor het lastig kan zijn om hierover duidelijkheid te krijgen. Wij beschikken echter over veel ervaring in het bestrijden van bedwantsen en helpen u er graag vanaf. We stellen allereerst vast waar het ongedierte zich heeft verspreid. Daarna stellen we in overleg met u een plan van aanpak op om u van de plaag af te helpen.

Schakel ons in en wij komen zo snel mogelijk bij u in Tilburg langs om de bedwantsen te bestrijden!