Wespen bestrijden in Tilburg

U zit net lekker in uw tuin, maar de wespen zoemen u om de oren. Of misschien ondervindt uw bedrijf hinder van een wijdverspreide wespenplaag. Neem dan contact op met ABB Ongediertebestrijding. Wij weten in Tilburg wel raad met deze onruststokers.

Weg met de wespenplaag!

Het goede nieuws is dat wespen in de herfst vanzelf dood gaan. Het slechte nieuws is echter dat ze in de zomer bijzonder veel overlast kunnen veroorzaken! Een enkele wesp kan tot wel tien keer steken. Als u met een wespenplaag te maken heeft, is de kans op zo’n vervelende prik dus levensgroot aanwezig.

Het verwijderen van een wespennest is een gevaarlijke bezigheid. Laat dit daarom aan professionals over. Wij komen voor wespen bestrijden graag bij u in Tilburg langs; ook kunnen we problemen met wespennesten oplossen. Bel ons op het nummer 013 - 799 96 31, of vul het contactformulier in. De wespenplaag is na onze tussenkomst vlug voorbij!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.