Last van kakkerlakken in Tilburg?

Van ongedierte wordt niemand blij, maar kakkerlakken in huis zijn wel heel erg vervelend. Ze planten zich zeer snel voort en verspreiden zich in hoog tempo. Daarnaast kunnen ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Bacteriën, ziektekiemen en schimmels: kakkerlakken verspreiden ze vlug. Daarnaast kunnen de uitwerpselen van deze insecten voor allergische reacties zorgen.

Een kakkerlakkenplaag voorkomen

Er zijn diverse mogelijkheden om kakkerlakken in uw huis te voorkomen. Het luchten van uw woning is van groot belang: kakkerlakken houden niet van kou en tocht. Een te hoge temperatuur in huis vergroot daarom de kans op kakkerlakken. Ook het schoonhouden van uw keuken, badkamer en toilet is een tip die wij u kunnen geven. Deze insecten houden zich immers graag op in de buurt van voedsel en vocht. Zorg er daarom voor dat etensresten goed zijn afgesloten, verwijder vetvlekken zo snel mogelijk en ruim vochtige vaatdoeken op. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Kakkerlakken vlug bestrijden

Heeft u al last van kakkerlakken en lukt het u niet om van dit vervelende ongedierte af te komen? Schakel dan de professionals van ABB Ongediertebestrijding in! Wij komen bij u in Tilburg langs en bestrijden de kakkerlakken vlug en effectief.