013 - 799 96 31

Zoekt u een ongediertebestrijder in Tilburg?

Last van vliegen en rioolvliegjes?

Kunt u uw container niet openen zonder talloze vliegen in uw gezicht te krijgen? Of komt u niet meer toe aan het kijken van uw favoriete tv-serie, omdat het vangen van vliegen in uw woonkamer al uw tijd in beslag neemt? Schakel dan De vakman in. Wij komen bij u in Tilburg langs om u van de vervelende vliegen te verlossen. Wij zijn uw specialist in vliegen en rioolvliegjes bestrijden!

Raad met vliegenoverlast in Tilburg

Zowel binnen als buiten uw woning kan er sprake zijn van een vliegenplaag, en bedrijven ervaren eveneens vaak overlast van deze insecten. Meestal bevinden ze zich in de buurt van mest, voedsel en vocht. Een enkele vlieg vangen is voor u beslist geen probleem, maar als ze met velen zijn wordt het een ander verhaal. Neem dan contact met ons op, want onze vakkundige medewerkers weten wel raad met vliegenoverlast.

Motmuggen door rioollekkage

Vliegen er bij uw gootsteen allemaal kleine vliegjes? Of heeft u last van kleine vliegjes bij uw toilet? De kans is groot dat u dan met motmuggen te maken heeft. Deze insecten worden ook wel rioolvliegjes genoemd, en kunnen behoorlijk wat overlast veroorzaken. De eieren van de motmuggen worden in vervuild troebel water gelegd. Als u te maken heeft met rioollekkage, is een rioolvliegenplaag vaak een ongewenste bijvangst.

Om de problemen met de motmuggen op te lossen is het belangrijk om de bron van de overlast te vinden. Anders blijven de rioolvliegjes zich verspreiden. De vakman is u in Tilburg graag van dienst. Zo kunt u weer genieten van een vliegvrij huis.

Waarom kiest u ons?

  • Gratis inspectie
  • Hoge servicegraad
  • Voordelige, all-in prijs

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Wespen bestrijden
  • Vliegen bestrijden
  • Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Vlooien bestrijden

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Hoofdvestiging