Last van muggen, vliegen en rioolvliegjes?

Kunt u uw container niet openen zonder vele vliegen in uw gezicht te krijgen? Of komt u niet meer toe aan het kijken van uw favoriete tv-serie, omdat het vangen van vliegen in uw woonkamer alle tijd in beslag neemt? Schakel dan ABB Ongediertebestrijding in. Wij komen bij u in Tilburg langs om u van de vervelende vliegen te verlossen. Ook voor muggenoverlast kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn uw specialist in muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden!

Raad met vliegenoverlast in Tilburg

Zowel binnen als buiten uw woning kan er sprake zijn van een vliegenplaag, en bedrijven ervaren eveneens vaak overlast van deze insecten. Meestal bevinden ze zich in de buurt van mest, voedsel en vocht. Een enkele vlieg vangen is voor u beslist geen probleem, maar als ze met velen zijn wordt het een ander verhaal. Neem dan contact met ons op, want onze vakkundige medewerkers weten wel raad met vliegenoverlast.

Motmuggen door rioollekkage

Vliegen er bij uw gootsteen allemaal kleine vliegjes? Of heeft u last van kleine vliegjes bij uw toilet? De kans is groot dat u dan met motmuggen te maken heeft. Deze insecten worden ook wel rioolvliegjes genoemd, en kunnen behoorlijk wat overlast veroorzaken. De eieren van de motmuggen worden in vervuild troebel water gelegd. Als u te maken heeft met rioollekkage, is een rioolvliegenplaag vaak een ongewenste bijvangst.

Om de problemen met de motmuggen op te lossen is het belangrijk om de bron van de overlast te vinden. Anders blijven de rioolvliegjes zich verspreiden. Wij zijn u in Tilburg graag van dienst. Zo kunt u weer genieten van een vliegvrij huis.

Muggen weren

Heeft u een verwaarloosde vijver in uw tuin, of een niet-afgesloten regenton? De muggen zullen u dankbaar zijn. Daarom is het schoonhouden van zulke plekken van groot belang. Maar vaak is het niet zo eenvoudig om muggen te weren en een oplossing voor een muggenplaag te vinden. Schakel dan onze ervaren medewerkers in: wij bieden uitkomst. Wij helpen u in de regio Tilburg van de muggen, vliegen en rioolvliegjes af!