013 - 799 96 31

Zoekt u een ongediertebestrijder in Tilburg?

Mieren verdelgen in Tilburg

Mieren vormen een hardnekkig probleem voor veel mensen, zowel binnen als buiten de woning. Deze kleine beestjes zijn altijd onderweg en komen graag in de omgeving van zoetigheid. Binnenshuis gaat het in veel gevallen om de faraomier; een miersoort die graag in een warme omgeving zit en welke altijd op zoek is naar etensresten. Buitenshuis gaat het in veel gevallen om de tuinmier; deze heeft een nuttige functie voor de tuin, maar kan daarbij wel veel overlast geven op het terras. Zeker wanneer u te maken heeft met een nest van mieren, dan is het verstandig om dit professioneel te laten bestrijden.

Zelf mieren bestrijden

Een mierennest in uw tuin, tussen de tegels of zelfs binnenshuis? Een mierennest of mierenplaag kan zich snel ontwikkelen wanneer u niet ingrijpt. De mierenplaag is zelf te bestrijden door bijvoorbeeld gebruik te maken van mierenpoeder of lokdoosjes, maar dit is lang niet altijd afdoende.  Mieren zijn slimme beestjes die zich gemakkelijk verplaatsen en op een andere plek op dezelfde voet doorgaan met voortplanten. Blijft de overlast aanhouden? In de regio Tilburg helpt De vakman u verder!

Mieren bestrijden in Tilburg

Een mierennest- of plaag lost zich helaas niet zomaar op. Voor elke situatie kijken wij naar een gepaste oplossing. De mier heeft namelijk wel degelijk een nuttige functie, waardoor we niet altijd hoeven te kiezen voor mieren verdelgen. Er zijn ook andere bestrijdingsmaatregelen die uw mierenprobleem kunnen oplossen. Bent u benieuwd hoe we binnen uw situatie voor een gepaste en gewenste oplossing zorgen? Neem dan in de regio Tilburg contact op met De vakman.

Waarom kiest u ons?

  • Gratis inspectie
  • Hoge servicegraad
  • Voordelige, all-in prijs

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Wespen bestrijden
  • Vliegen bestrijden
  • Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Vlooien bestrijden

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Hoofdvestiging