013 - 799 96 31

Zoekt u een ongediertebestrijder in Tilburg?

Mollen en Woelratten

Mollen en woelratten zijn knaagdieren die vrijwel uitsluitend onder de grond leven. Het zijn inventieve beestjes die gangenstelsels kunnen graven tot meer dan tien meter in korte tijd. Tussendoor werken ze aarde omhoog, waardoor u aan het oppervlak aard- of molshopen ziet ontstaan. Additionele schade komt uit het verzakken van de grond en de aantasting van wortels. Mollen en woelratten hebben een ander uiterlijk, maar lijken qua gedrag vrijwel identiek. Bestrijden is voor De vakman een expertise waar we u graag bij helpen.

Mollen in uw tuin

Als u niet op tijd aan de bel trekt, dan kan een mol ontzettend veel schade aanrichten. Dit relatief kleine beestje kan per uur meterslange gangen graven. Heeft u molshopen in uw tuin of neemt u deze waar aan een direct aangrenzend stuk grasland? Wacht dan niet langer. Het gangenstelsel van de mol zal steeds groter groeien en dat trekt ander ongedierte aan.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn geen familie van de mol, maar het hadden broertjes kunnen zijn. Ze leven het liefst langs sloten en vijvers; zodoende komen ze ook voor in tuinen. Over het algemeen zijn de woelratten niet zichtbaar, omdat ze ondergronds actief zijn. Wel maken ze net als mollen aardhopen. Doordat ze knagen aan de wortels van planten en bomen kunnen ze veel schade aanrichten binnen uw tuin.

Problemen rondom mollen en woelratten oplossen? De vakman lost het voor u op in de regio Tilburg.

Waarom kiest u ons?

  • Gratis inspectie
  • Hoge servicegraad
  • Voordelige, all-in prijs

Ons werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Wespen bestrijden
  • Vliegen bestrijden
  • Bedwantsen en kakkerlakken bestrijden
  • Houtworm en boktor bestrijden
  • Muizen en ratten bestrijden
  • Vlooien bestrijden

Werkgebied

Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Heukelom (Oisterwijk), Oisterwijk, Moergestel, Udenhout

Hoofdvestiging